Cheile Rasnoavei - Escalada

Newsletter:
Escalada - Cheile Rasnoavei


Escalada

Escalada-vorbim aici de varianta escalada pentru incepatori cu abordarea unor pereti de stanca de maxim 15-20 metri.

Instructajul participantilor pentru folosirea tehnicilor de baza in escalada este facut de alpinisti profesionisti. Participantii vor invata lucruri interesante referitor la  modul de asigurare, tipuri de noduri in alpinism, folosirea unor echipamente specifice alpinismului.

Ca si locatie putem merge oriunde unde avem pereti de stanca. Langa Brasov exista nenumarate trasee de alpinism. Traseele usoare pot fi gasite la Pietrele Lui Solomon sau in Cheile Rasnoavei, zone destinate si alpinistilor incepatori. Accesul este facil (cu masina), traseele alpine sunt variante atat pentru incepatori cat si pentru avansati iar retragerile sunt usoare.

In Cheile Rasnoavei gasiti o diversitate de trasee cu grade de dificultate intre 2A si 6A, cu inclinatii intre 70-120 grade.

Alpinismul chiar daca pare la prima vedere un sport solitar, este totusi un sport de echipa. Viata ta sta in mainile colegului care te asigura si care te incurajeaza sa continui. Este un sport unde trebuie sa iei decizii rapide si ferme.

Contactul cu piatra iti ofera o senzatie de libertate deosebita. Este timpul sa te simti din nou liber alaturi de echipa ta!

calendar
captcha image Reincarca imaginea
Introduceti codul din imaginea de mai sus
Copywright © Antique Design 2004 - 2022 | Toate drepturile rezervate.