Decizii Etice

Newsletter:
Decizii Etice

Decizii EticeColectia Provocari
este formata din exercitii de echipa dinamice care se axeaza atat pe imbunatatirea aptitudinilor de lucru in echipa cat si pe acumularea de cunostinte esentiale in domenii cheie care tin de conducerea organizatiilor.

Colectia Provocari este gandita sa adreseze probleme frecvent intalnite in procesele de schimbare din organizatii. Continutul lor teoretic este realizat de cei mai mari ganditori din domeniu si este extrem de dens din punct de vedere conceptual.

Simularile din Colectia Provocari pot fi folosite atat in programe de training cat si in intalniri de planificare strategica sau de aliniere inter-departamentala.

Decizii etice - Ethical Decision Challenge™

  • Situatia: Esti membru în Comitetul de Supervizare al unui spital. Comitetul este însarcinat cu evaluarea propunerilor de cercetare care implica subiecti umani.
  • Provocarea: Folosirea normelor si paradigmelor morale si etice universal acceptate pentru a ordona o serie de practici de cercetare ÅŸi comportamente biomedicale in termenii relevantei si acceptabilitatii lor etice.
  • Durata exercitiului: 2 – 3 ore

calendar
captcha image Reincarca imaginea
Introduceti codul din imaginea de mai sus
Copywright © Antique Design 2004 - 2024 | Toate drepturile rezervate.