Transformarea

Newsletter:
Transformarea

Transformarea


Simularile din Colectia Afaceri sunt simulari complexe, cu continut bogat, create pentru a pune participantii in fata unor tipuri de decizii cheie in diverse situatii complexe, extrem de relevante pentru situatiile cu care se confrunta managerii care conduc schimbari de organizatie.

Continutul lor este mai putin conceptual ÅŸi mult mai pragmatic, concret, decat al celor din Colectia Provocari. In plus, aceste simulari ofera echipelor un exercitiu bun de luare a deciziilor în grup, care testeaza abilitatea echipei de a lucra sinergic impreuna si de a ajunge la decizii pe care toti membrii sa le accepte.

Avand ca principii fundamentale învatarea prin experienta ÅŸi descoperire, simularile din Colectia Afaceri folosesc concepte bazate pe cercetare pentru a dezvolta aptitudini esentiale.

Transformarea - Turnaround™

  • Provocarea: Cum poti revigora ÅŸi aduce pe calea succesului o companie?
  • Sarcina echipei: Acest exercitiu complex este compus din patru simulari. Se recomanda folosirea de catre “absolvenÅ£ii” altor simulari sau de echipe cu experienta in afaceri. Sarcina echipei consta in luarea de decizii vitale pentru zone cheie care influenteaza performanta organizatiei: presupuneri si valori, identificarea problemelor, stabilirea obiectivelor, pasi de actiune, abordarea managementului, feedback ÅŸi comunicare.
  • Durata exercitiului: 5 – 8 h

calendar
captcha image Reincarca imaginea
Introduceti codul din imaginea de mai sus
Copywright © Antique Design 2004 - 2024 | Toate drepturile rezervate.