Cheile Rasnoavei

Newsletter:
- Cheile Rasnoavei


Bungee jumping-ul este placere amestecata cu frica. Este o senzatie pe care firea umana o cauta permanent. De ce cautam astfel de senzatii, este o intrebare la care nu am gasit inca raspuns.

Aici este vorba de o lupta impotriva logicii si a firii. Saltul in gol este o reactie la care mintea se va opune permanent. Vei avea nenumarate dialoguri interioare cu tine insuti. Vei trece prin oscilatii de decizie finala contradictorii.

Noutate:  Bungee jumping de la 42m
Pentru doritorii de senzatii tari dar care merg pe politica pasilor marunti le-am pregatit o surpriza: bungee jumping la 42 metri in Cheile Rasnoavei.

Plecarea se face de pe mijlocul unei tiroliene iar lansarea sta chiar in mainile participantului. El va aluneca pe o bucata de coarda scurta in gri-gri iar caderea va fi in coarda elastica. Pozitia corpului in cadere este diferita de pozitia standard de salt la bungee. Nu veti fi legati de picioare iar saltul se va face in picioare, usor pe spate.
Pentru mai multe detalii viziteaza site-ul www.teamadventure.ro.

Instalatii bungee jumping:
In Romania exista doua instalatii de bungee-jumping aflate in doua locuri total deosebite: unul facut de natura sa-ti dea fiori (Cheile Rasnoavei) iar altul facut de mana omului dar cu aceleasi senzatii (barajul de la Vidraru).

Instalatia de bungee din Cheile Rasnoavei iti da fiori datorita inaltimii de 137,5 metri dar mai ales peretilor de stanca aproape verticali ai Cheilor facuti parca sa te faca sa renunti!

Desi pare un sport solitar iar decizia de a te arunca in gol iti apartine, totusi sustinerea colegilor si faptul ca nu esti singur conteaza enorm in luarea deciziei finale.

Este vorba de cea mai frumoasa lupta: cu tine insuti. Nu toata lumea poate castiga aceasta lupta. Ce te sfatuim noi este ca merita sa incerci! Fa-o acum! Cu cat oscilizezi mai mult cu atat iti scad sansele de a castiga!

Foloseste formularul de rezervare din site!

 

 

calendar
captcha image Reincarca imaginea
Introduceti codul din imaginea de mai sus
Copywright © Antique Design 2004 - 2022 | Toate drepturile rezervate.