Seven Seas

Newsletter:
Seven Seas

Seven Seas


Seven Seas™

Obiectiv
Cooperarea - factor de succes in cadrul unei echipe, este elementul cheie descoperit de catre participanti prin intermediul unei experiente inedite. Acesta are rolul de a accentua elementele cheie care asigura sinergia unui grup.

Descriere
Povestea celor sapte mari, pe cat de simpla pe atat de provocatoare, te captiveaza inca din prima clipa. Europa, lovita fiind de o boala fara precedent, poate fi acum salvata doar de curajul bravilor marinari, plecati in cautarea pietrelor pretioase. Echipajele, reprezentand diverse tari ale batranului continent, pornesc intr-o aventura maritima plina de peripetii.

Intreaga misiune reprezinta un adevarat proiect. Fiecare echipa se va simti provocata si va fi nevoita să faca fata situatiilor imprevizibile. Inca din faza de planificare, membrii echipei sunt pusi in postura de a lua impreuna cele mai intelepte decizii care ar putea salva lumea. O buna gestionare a resurselor asigura intregii echipe atingerea obiectivelor.

Numeroasele simboluri pe care le vom intalni au corespondente cu lumea reala si cu situatii care se intalnesc frecvent in cadrul companiei.

Accesoriile  vii si dinamica exercitiului contribuie din plin la  crearea unei experiente de invatare inedite care ofera participantilor ocazia de a se distra si de a întelege ca într-adevar, in echipa se obtin cele mai bune rezultate!

calendar
captcha image Reincarca imaginea
Introduceti codul din imaginea de mai sus
Copywright © Antique Design 2004 - 2024 | Toate drepturile rezervate.