Training si consultanta

Newsletter:
Training

Oferim solutii personalizate de dezvoltare organizationala si individuala, concepute pentru a crea performanta prin leadership, management performant si schimbare organizationala.

Interventia noastra in organizatii se bazeaza pe parteneriat si comunicare eficienta intre consultantii nostri si clientii nostri. Impreuna cu organizatia client identificam si analizam problemele si alegem instrumentele si programele adecvate necesitatilor clientului. 

 Parteneriatul astfel creat are ca obiective pe de o parte cresterea performantei globale a afacerii partenerului furnizor, si pe de alta dezvoltarea bazei de cunoastere si expertiza comune a celor doi parteneri. icebergconsulting ii asista pe clientii in a intelege, dezvolta, implementa si cuantifica performanta programelor si politicilor de dezvoltare organizationala.

Obiectivul nostru este de a crea rezultate masurabile in afaceri prin schimbarea pozitiva pe care o cream la nivelul fiecarui individ ce face parte din organizatia client.

Programele de consultanta urmaresc cresterea performantei globale a firmei, prin interventia unor echipe mixte – consultanti si manageri din organizatie – care vor cauta solutii pentru remedierea cauzelor generatoare de disfunctionalitati si vor proiecta si implementa noi strategii si politici de dezvoltare.

Interventiile pot fi punctuale, sau generalizate la nivelul tuturor subsistemelor firmei si al tuturor proceselor organizationale. Ele pot fi testate in proiecte pilot si apoi extinse la nivelul intregii organizatii.

Copywright © Antique Design 2004 - 2024 | Toate drepturile rezervate.