Mountain bike

Newsletter:
Mountain bike
Locatii:
Mountain bike

Mountain-bikes-urile va asteapta pentru ture pe drumuri forestiere . Le poti inchiria pentru relaxare, le putem oferi pentru team building, alaturi de alte jocuri si aplicatii pe care le organizam.  De asemenea, putem transporta bicicletele in alte locatii din tara.

Asa cum le sta bine unor vehicule de munte, bicicletele sunt robuste si n-au decat strictul necesar: jenti dublate, cadru de aluminiu, amortizor fata, schimbatoare rapide, cu 3 viteze pe foaie si 8 pe butuc.

Cele 12 mountain-bikes au inaltimi variate ale cadrului, de la 14 la 20 de inch, adica sunt accesibile clientilor cu inaltimi intre 1,50m si 1,95m. Castile de protectie vin standard si sunt obligatorii!

Asiguram si instructajul, ca sa nu te-ncurci in comenzi sau poti fi insotit de ghidul nostru, care aduce pe traseu si trusa de reparatii.

Noi credem in respectul pentru natura si in activitati curate, nepoluante. Vrem sa te bucuri de aceasta oportunitate si sa vii la munte pentru o aventura memorabila pe doua roti. Iti recomandam trasee, inventam jocuri interactive, te invatam sa calatoresti in siguranta.

calendar
captcha image Reincarca imaginea
Introduceti codul din imaginea de mai sus
Copywright © Antique Design 2004 - 2024 | Toate drepturile rezervate.