Schimbare Organizatie

Newsletter:
Schimbare Organizatie

Schimbare Organizatie


Colectia Provocări este formată din exerciÅ£ii de echipă dinamice care se axează atât pe îmbunătăţirea aptitudinilor de lucru în echipă cât ÅŸi pe acumularea de cunoÅŸtinÅ£e esenÅ£iale în domenii cheie care Å£in de conducerea organizaÅ£iilor.

ColecÅ£ia Provocări este gândită să adreseze probleme frecvent întâlnite în procesele de schimbare din organizaÅ£ii. ConÅ£inutul lor teoretic este realizat de cei mai mari gânditori din domeniu ÅŸi este extrem de dens din punct de vedere conceptual.

Simulările din ColecÅ£ia Provocări pot fi folosite atât în programe de training cât ÅŸi în întâlniri de planificare strategică sau de aliniere inter-departamentală.

Schimbarea organizaÅ£ională - Organizational Change Challenge™

  • SituaÅ£ia: Împreună cu alÅ£i manageri ai unei companii în declin, producătoare de echipamente ÅŸi consumabile în domeniul medical, faci parte din echipa însărcinată cu revitalizarea companiei ÅŸi repunerea ei pe un traseu de performanţă ÅŸi creÅŸtere.
  • Provocarea: Ordonarea activităţilor relevante pentru a iniÅ£ia, planifica, implementa ÅŸi instituÅ£ionaliza schimbarea.
  • Durata exerciÅ£iului: 1,5 - 3 ore

calendar
captcha image Reincarca imaginea
Introduceti codul din imaginea de mai sus
Copywright © Antique Design 2004 - 2024 | Toate drepturile rezervate.