Schimbare culturala

Newsletter:
Schimbare culturala

Schimbare culturala


Simularile din Colectia Afaceri sunt simulari complexe, cu continut bogat, create pentru a pune participantii in fata unor tipuri de decizii cheie in diverse situatii complexe, extrem de relevante pentru situatiile cu care se confrunta managerii care conduc schimbari de organizatie.

Continutul lor este mai putin conceptual ÅŸi mult mai pragmatic, concret, decat al celor din Colectia Provocari. In plus, aceste simulari ofera echipelor un exercitiu bun de luare a deciziilor în grup, care testeaza abilitatea echipei de a lucra sinergic impreuna si de a ajunge la decizii pe care toti membrii sa le accepte.

Avand ca principii fundamentale învatarea prin experienta ÅŸi descoperire, simularile din Colectia Afaceri folosesc concepte bazate pe cercetare pentru a dezvolta aptitudini esentiale.

Schimbarea culturala - Cultural Change Situation™

  • Provocarea: Folosind rezultatele studiului complex OCI-OEI, identificati diferentele dintre cultura curenta si cultura ideala, impactul anumitor comportamente asupra oamenilor si organizatiei, parghiile de schimbare culturala.
  • Sarcina echipei: Analiza raportului complex OCI-OEI si implicatiile rezultatelor asupra performantei organizatiei.
  • Durata exercitiului: 2 – 3 ore

calendar
captcha image Reincarca imaginea
Introduceti codul din imaginea de mai sus
Copywright © Antique Design 2004 - 2024 | Toate drepturile rezervate.