Parapanta Poiana Brasov

Newsletter:
Parapanta Poiana Brasov
Locatii:
Parapanta Poiana Brasov

Poate datorita altitudinii de 1799 m, poate datorita conditiilor meteo optime, poate datorita peisajelor vazute de la o inaltime de 600-800 m, fac din locatia Poiana Brasov una din cele mai intersante locatii pentru zborul cu parapanta din tara.

Pentru inceput poti beneficia de un zbor in tandem (cu instructor) pentru aexperimenta emotiile si senzatiile zborului liber fara a parcurge un proces lung de invatare si antrenamente.

Primesti instructiuni la decolare si tot ce trebuie sa faci este sa alergi pana cand nu-ti mai simti pamantul sub picioare. Te vei ridica rapid si vei avea timp sa admiri peisajul stand comod in seleta.

In aer stai la fel de comod ca si in fotoliu acasa si deoarece nu trebuie sa faci nimic te poti relaxa si bucura de priveliste. Esti liber ca si mainile tale, daca vrei poti sa faci fotografii sau poti vorbi cu o statie de emisie-receptie cu cei care te asteapta la sol pentru a le impartasi senzatiile care le traiesti.

Pentru ca emotiile prin care ai trecut sa le impartasesti si prietenilor putem la sfarsit sa-ti oferim pe CD filmul zborului tau. 

Te asteptam sa traim alaturi de tine senzatii si emotii unice specifice primului tau zbor!

calendar
captcha image Reincarca imaginea
Introduceti codul din imaginea de mai sus
Copywright © Antique Design 2004 - 2024 | Toate drepturile rezervate.