Parapanta Bunloc

Newsletter:
Parapanta Bunloc
Locatii:
Parapanta Bunloc

Zborul cu parapanta te face sa te desprinzi de pamant si sa uiti de griji, probleme, criza, salarii, cifre de afaceri, grafice.

Vei experimenta senzatii parca de mult uitate. O sa ai o senzatie de plutire si liniste pe care n-ai mai simtit-o de mult.

Zborul in tandem (cu instructor) iti ofera posibilitatea sa zbori la altitudini mult mai mari incepand de la 1172 metri din Bunloc, chiar la intrare in Brasov venind dinspre Bucuresti. Esti in siguranta, ai un pilot experimentat langa tine, care si daca nu intra in termodinamica, tot te plimba prin aer 15-20 de minute.

Nu iti trebuie decat o scurta informare, ghete in picioare si viteza la lansare!In cateva secunde esti in aer admirand peisajul de sus foarte aproape de nori! Te poti relaxa din seleta care iti ofera libertate de miscare pentru maini si picioare. Poti face poze, filma sau vorbi prin statie cu colegii tai care te asteapta la punctul de aterizare pentru a le impartasi live senzatiile pe care le traiesti!

Pentru a demonstra prietenilor ca intradevar ai incercat aceasta senzatie, iti putem oferi un DVD cu filmul zborului tau!

Te asteptam sa traim alaturi de tine senzatii si emotii unice specifice primului tau zbor!

calendar
captcha image Reincarca imaginea
Introduceti codul din imaginea de mai sus
Copywright © Antique Design 2004 - 2024 | Toate drepturile rezervate.