Parapanta Lempes

Newsletter:
Parapanta Lempes
Locatii:
Parapanta Lempes

Zborul cu parapanta te face sa te desprinzi de pamant si sa uiti de griji, probleme, criza, salarii, cifre de afaceri, grafice.

Vei experimenta senzatii parca de mult uitate. O sa ai o senzatie de plutire si liniste pe care n-ai mai simtit-o de mult.

Poti zbura singur de la Lempes ridicandu-te doar 10-15 metri. Ce mai conteaza? Zbori si de emotie nici nu-i dai seama cum se paropie pamantul. Prin statie ti se comunica sa faci manevrele de aterizare. Esti la sol in cateva secunde. Zborul s-a terminat, dar daca mai vrei sa incerci odata, noi te asteptam in varf!

Nu iti trebuie decat o scurta informare, ghete in picioare si viteza la lansare! In cateva secunde esti in aer admirand peisajul de sus foarte aproape de nori! Te poti relaxa din seleta care iti ofera libertate de miscare pentru maini si picioare. Poti face poze, filma sau vorbi prin statie cu colegii tai care te asteapta la punctul de aterizare pentru a le impartasi live senzatiile pe care le traiesti!

Curs de baza
Daca flama zborului te-a prins si vrei sa faci o treaba temeinica, te invitam sa faci un curs de parapanta. Vei desprinde tehnici de baza de aerodinamica, vei invata cum sa folosesti instrumentele de zbor, tehnici de aterizare pe care le vei aplica in zboruri la inaltimi de 40-100 metri.

Durata cursului: 10 zile in cursul saptamanii sau 5 weekend -uri (5x2= 10 zile)

Te asteptam sa te inscrii la Scoala Eco's Paragliding prin formularul din site si vom trai alaturi de tine senzatii si emotii unice specifice primului tau zbor singur!

Dealul Lempes se afla la o altitudine de 650 metri, cu acces din comuna Sampetru aflata la 7 km de Brasov in directia Bod. Locatia ofera posibilitatea zborului in termodinamica si distanta mare dar este si o zona perfecta pentru cei ce urmeaza cursurile unei scoli de parapanta. Exista 3 nivele de decolare, 120 metri, 85 metri, 65 metri. Accesul se poate face cu masina pana in varf. 

calendar
captcha image Reincarca imaginea
Introduceti codul din imaginea de mai sus
Copywright © Antique Design 2004 - 2024 | Toate drepturile rezervate.