Mountain bike Piatra Craiului

Newsletter:
Mountain bike Piatra Craiului
Locatii:
Mountain bike Piatra Craiului

La Rasnov organizam jocuri si aplicatii montane spectaculoase. Acum avem si biciclete! 12 mountain-bikes va asteapta pentru ture pe drumuri forestiere in zona masivului Postavaru. Le poti inchiria pentru relaxare, le putem oferi pentru team building, alaturi de alte jocuri si aplicatii pe care le organizam la Cheile Rasnoavei. De asemenea, putem transporta bicicletele in alte locatii din tara.

Asa cum le sta bine unor vehicule de munte, bicicletele sunt robuste si n-au decat strictul necesar: jenti dublate, cadru de aluminiu, amortizor fata, schimbatoare rapide, cu 3 viteze pe foaie si 8 pe butuc. Cele 12 mountain-bikes au inaltimi variate ale cadrului, de la 14 la 20 de inch, adica sunt accesibile clientilor cu inaltimi intre 1,50m si 1,95m. Castile de protectie vin standard si sunt obligatorii! Asiguram si instructajul, ca sa nu te-ncurci in comenzi?sau poti fi insotit de ghidul nostru, care aduce pe traseu si trusa de reparatii. Noi credem in respectul pentru natura si in activitati curate, nepoluante. Vrem sa te bucuri de aceasta oportunitate si sa vii la munte pentru o aventura memorabila pe doua roti. Iti recomandam trasee, inventam jocuri interactive, te invatam sa calatoresti in siguranta. Ne gasesti pe drumul Predeal-Rasnov, la cabana Cheia. Aici incepe traseul, pe drumul forestier ce duce in Cheile Rasnoavei.

Recomandari
-echipamentul de sport este necesar pentru libertate de miscare; vei reduce astfel efortul in timpul pedalarii
-o jacheta sau un hanorac in plus sunt mereu folositoare; la munte vei intalni diferente mari de temperatura de la soare la umbra
-o sticla cu apa e binevenita in rucsac
-daca esti incepator pe bicicleta, ia-o usor; drumurile accidentate iti pun la incercare echilibrul pe doua roti
-fara alcool si droguri! acest sport cere o minte limpede si o buna coordonare
-retine traseul pe care il parcurgi; daca ai nevoie de ajutor, trebuie sa poti comunica unde te afli
-pentru urgente, poti apela Salvamont Rasnov la 0744 592515 sau Dispeceratul National Salvamont, la 0SALVAMONT

Aventura de 4 zile pe biciclete in zone montane salbatice. Noutatea acestui circuit este ca pentru cele 4 zile vom fi rupti de viata civilizata. In fiecare zi vom calatori pe biciclete, in fiecare seara ne vom intalni la locul de campare cu masina de asistenta care transporta bagajul personal al fiecarui participant si proviziile de hrana. Asfel, fiecare client va avea pe traseu cu el doar strictul necesar: hrana, apa si pelerina de ploaie.

In fiecare seara vom gati la foc de lemne, vom aseza tabara si vom face de garda pe parcursul noptii. Ne reintalnim cu confortul in cea de-a patra seara, cand vom innopta la o cabana de 3 stele si vom sarbatori finalul aventurii pe doua roti.

Ziua 1: Masivul Bucegi
Ziua 2: Masivul Postavaru
Ziua 3: Masivul Piatra Craiului
Ziua 4: Masivul Fagaras

Acest traseu ambitios este destinat celor pasionati de mountain-bike, si care au o conditie fizica buna. Poti sa vii cu bicicleta ta, sau poti sa inchiriezi dintre cele 12 mountain-bikes pe care le avem pentru astfel de activitati. Noi asiguram ghidul, asistenta pe traseu, service, hrana.

Necesar de echipament: sac de dormit, izopren, cort, briceag, lanterna.

Minim 8 persoane pentru organizarea unui tur montan de 4 zile. Circuitul poate fi parcurs si cu variante de cazare in fiecare seara.

 

 

calendar
captcha image Reincarca imaginea
Introduceti codul din imaginea de mai sus
Copywright © Antique Design 2004 - 2021 | Toate drepturile rezervate.