Marea Neagra - Kiteboarding

Newsletter:
Kiteboarding - Marea Neagra


Kiteboarding

Kiting-ul ca fiind sportul care foloseste un zmeu ca mijloc de propulsie. Se poate practica pe iarba, pe zapada, pe plaja sau pe apa.

Este sportul care foloseste forta de tractiune dezvoltata de un zmeu, pentru a-ti permite alunecarea placii pe apa. Se poate practica la mare sau pe lacuri. Totusi, inainte de a-ti scoate echipamentul si de a te avanta cu toata forta pe apa, asigura-te ca nu este interzisa practicarea kiteboarding-ului in zona respectiva.

E o placere sa te dai cu zmeul pe apa! Poti incerca sa faci oricate sarituri iti pofteste inima fara teama ca vei cadea si iti vei rupe oasele. In cel mai rau caz te alegi cu o baie care, in zilele foarte calduroase, poate fi chiar binevenita.

In ultima perioada, kiting-ul a inceput sa fie practicat si la noi in tara si cucereste tot mai multi adepti. In prezent nu cred ca sunt mai mult de 50 de kiteri in Romania, insa sunt convins ca intr-un viitor foarte apropiat acest sport va avea o larga raspandire si la noi in tara. Vrei sa fii unul dintre ei?

Acest sport ofera satisfactii imense insa poate fi si extrem de periculos daca este practicat fara o pregatire minima teoretica si practica. Sfatul meu este sa apelati la serviciile unei scoli de kiting. Este mai ieftin sa platesti un curs de initiere in kiting decat  un doctor.

Te asteptam sa te inscrii la scoala de kite folosind formularul din site.

calendar
captcha image Reincarca imaginea
Introduceti codul din imaginea de mai sus
Copywright © Antique Design 2004 - 2021 | Toate drepturile rezervate.