Schi Poiana Brasov

Newsletter:
Schi Poiana Brasov
Locatii:
Schi Poiana Brasov

Poiana Brasov este una din cele mai frumoase si mai cunoscute statiuni de ski din Romania avand cel putin 12 partii de ski cu grad de dificultate diferit (o partie de ski pentru slalom, una olimpica, trei de coborare si una de slalom urias...).

Nu va faceti probleme daca nu sunteti un expert, incepatorii au propriile lor partii. Skiorii medii vor descoperi placerea coborarii pe partiile Sulinar si Ruia. Pentru avansati exista partii cotate cu grad maxim de dificultate cum ar fi Subteleferic sau Lupului.

Incepatorii vor face progrese intr-un timp foarte scurt si isi vor intari increderea in fortele proprii trecand la un standard mai ridicat si anume partiile cotate ca medii (cod culoare albastru) care coboara de la Cabana Cristianul Mare, trecand de la faza de partii de incepatori la cea de a skia cu adevarat pe munte.

Pentru skiorii medii acestia au la dispozitie trei partii cu grad de dificultate mediu  (cod culoare rosu) pe teren cu grad variat de dificultate unde poti sa-ti perfectionezi tehnica de ski dar si mai important, sa simti cu adevarat placerea de a skia.

Ascensiunea in Masivul Postavarul este usurata de noua instalatii de transport pe cablu: 2 telecabine, o gondola si 6 teleskiuri.


Ski noaptea: Activitatea sportiva nu se opreste cand soarele apune dupa munte. Partia Bradul va ofera posibilitatea sa skiati pe nocturna in conditii deosebite.

calendar
captcha image Reincarca imaginea
Introduceti codul din imaginea de mai sus
Copywright © Antique Design 2004 - 2020 | Toate drepturile rezervate.