Performanta

Newsletter:
Performanta

Performanta


Colectia Provocări este formată din exerciÅ£ii de echipă dinamice care se axează atât pe îmbunătăţirea aptitudinilor de lucru în echipă cât ÅŸi pe acumularea de cunoÅŸtinÅ£e esenÅ£iale în domenii cheie care Å£in de conducerea organizaÅ£iilor.

ColecÅ£ia Provocări este gândită să adreseze probleme frecvent întâlnite în procesele de schimbare din organizaÅ£ii. ConÅ£inutul lor teoretic este realizat de cei mai mari gânditori din domeniu ÅŸi este extrem de dens din punct de vedere conceptual.

Simulările din ColecÅ£ia Provocări pot fi folosite atât în programe de training cât ÅŸi în întâlniri de planificare strategică sau de aliniere inter-departamentală.

Managementul performanÅ£ei - Performance Management Challenge™

  • SituaÅ£ia: Faci parte din comitetul responsabil de dezvoltarea unor proceduri ÅŸi metode noi de management al performanÅ£ei care vor fi folosite în cadrul unei mari companii de servicii financiare.
  • Provocarea: Prioritizarea activităţilor referitoare la stabilirea standardelor, facilitarea ÅŸi monitorizarea performanÅ£ei, derularea evaluărilor ÅŸi folosirea rezultatelor.
  • Durata exerciÅ£iului: 2 - 3 ore

calendar
captcha image Reincarca imaginea
Introduceti codul din imaginea de mai sus
Copywright © Antique Design 2004 - 2024 | Toate drepturile rezervate.