Performanta

Newsletter:
Performanta

Performanta


Colectia Provocări este formată din exerciţii de echipă dinamice care se axează atât pe îmbunătăţirea aptitudinilor de lucru în echipă cât şi pe acumularea de cunoştinţe esenţiale în domenii cheie care ţin de conducerea organizaţiilor.

Colecţia Provocări este gândită să adreseze probleme frecvent întâlnite în procesele de schimbare din organizaţii. Conţinutul lor teoretic este realizat de cei mai mari gânditori din domeniu şi este extrem de dens din punct de vedere conceptual.

Simulările din Colecţia Provocări pot fi folosite atât în programe de training cât şi în întâlniri de planificare strategică sau de aliniere inter-departamentală.

Managementul performanţei - Performance Management Challenge™

  • Situaţia: Faci parte din comitetul responsabil de dezvoltarea unor proceduri şi metode noi de management al performanţei care vor fi folosite în cadrul unei mari companii de servicii financiare.
  • Provocarea: Prioritizarea activităţilor referitoare la stabilirea standardelor, facilitarea şi monitorizarea performanţei, derularea evaluărilor şi folosirea rezultatelor.
  • Durata exerciţiului: 2 - 3 ore

calendar
captcha image Reincarca imaginea
Introduceti codul din imaginea de mai sus
Copywright © Antique Design 2004 - 2022 | Toate drepturile rezervate.