Antrenor

Newsletter:
Antrenor

Antrenor


Simularile din Colectia Afaceri sunt simulari complexe, cu continut bogat, create pentru a pune participantii in fata unor tipuri de decizii cheie in diverse situatii complexe, extrem de relevante pentru situatiile cu care se confrunta managerii care conduc schimbari de organizatie.

Continutul lor este mai putin conceptual ÅŸi mult mai pragmatic, concret, decat al celor din Colectia Provocari. In plus, aceste simulari ofera echipelor un exercitiu bun de luare a deciziilor în grup, care testeaza abilitatea echipei de a lucra sinergic impreuna si de a ajunge la decizii pe care toti membrii sa le accepte.

Avand ca principii fundamentale învatarea prin experienta ÅŸi descoperire, simularile din Colectia Afaceri folosesc concepte bazate pe cercetare pentru a dezvolta aptitudini esentiale.

Antrenor - Coach™

  • Provocarea: Cum poti revigora o echipa sportiva de succes marcata de un sir lung de esecuri?
  • Sarcina echipei: Aceasta simulare va pune în situatia unui antrenor de echipa sportiva chemat sa repuna pe picioare o echipa performanta dar aflata în criza. Simularea presupune luarea a 54 de decizii despre diverse capitole ce tin de antrenarea echipei cum ar fi: strategia generala, alegerea jucatorilor, stabilirea obiectivelor, pregatirea, discutiile dinainte de joc, discutiile de la pauza ÅŸi discutiile de dupa joc. Bazata pe experienta unor antrenori de varf din rugby-ul neo-zeelandez ÅŸi baschetul american, simularea propune notiunea de orientare spre rezultate în opozitie cu cea spre competitie, ca principal motor al echipelor performante. Acesta paradigma este extrem de relevanta pentru felul în care sunt conduse organizaÅ£iiile astazi.
  • Durata exerciÅ£iului: 3 – 4 h

calendar
captcha image Reincarca imaginea
Introduceti codul din imaginea de mai sus
Copywright © Antique Design 2004 - 2024 | Toate drepturile rezervate.