Negocieri Constructive

Newsletter:
Negocieri Constructive

Negocieri Constructive


Colectia Provocări este formată din exerciţii de echipă dinamice care se axează atât pe îmbunătăţirea aptitudinilor de lucru în echipă cât şi pe acumularea de cunoştinţe esenţiale în domenii cheie care ţin de conducerea organizaţiilor.
Colecţia Provocări este gândită să adreseze probleme frecvent întâlnite în procesele de schimbare din organizaţii. Conţinutul lor teoretic este realizat de cei mai mari gânditori din domeniu şi este extrem de dens din punct de vedere conceptual.

Simulările din Colecţia Provocări pot fi folosite atât în programe de training cât şi în întâlniri de planificare strategică sau de aliniere inter-departamentală.

Negocieri constructive - Constructive Negotiations Challenge™

  • Situaţia: Eşti manager la o mare companie producătoare de software şi faci parte dintr-o echipă însărcinată să negocieze contractele strategice ale companiei cu potenţiali furnizori şi parteneri.
  • Provocarea: Ordonarea activităţilor necesare pentru definirea problemei, alegerea strategiei de negociere, generarea alternativelor, obţinerea acordului final.
  • Durata exerciţiului: 2 - 3 ore

calendar
captcha image Reincarca imaginea
Introduceti codul din imaginea de mai sus
Copywright © Antique Design 2004 - 2022 | Toate drepturile rezervate.