Negocieri Constructive

Newsletter:
Negocieri Constructive

Negocieri Constructive


Colectia Provocări este formată din exerciÅ£ii de echipă dinamice care se axează atât pe îmbunătăţirea aptitudinilor de lucru în echipă cât ÅŸi pe acumularea de cunoÅŸtinÅ£e esenÅ£iale în domenii cheie care Å£in de conducerea organizaÅ£iilor.
ColecÅ£ia Provocări este gândită să adreseze probleme frecvent întâlnite în procesele de schimbare din organizaÅ£ii. ConÅ£inutul lor teoretic este realizat de cei mai mari gânditori din domeniu ÅŸi este extrem de dens din punct de vedere conceptual.

Simulările din ColecÅ£ia Provocări pot fi folosite atât în programe de training cât ÅŸi în întâlniri de planificare strategică sau de aliniere inter-departamentală.

Negocieri constructive - Constructive Negotiations Challenge™

  • SituaÅ£ia: EÅŸti manager la o mare companie producătoare de software ÅŸi faci parte dintr-o echipă însărcinată să negocieze contractele strategice ale companiei cu potenÅ£iali furnizori ÅŸi parteneri.
  • Provocarea: Ordonarea activităţilor necesare pentru definirea problemei, alegerea strategiei de negociere, generarea alternativelor, obÅ£inerea acordului final.
  • Durata exerciÅ£iului: 2 - 3 ore

calendar
captcha image Reincarca imaginea
Introduceti codul din imaginea de mai sus
Copywright © Antique Design 2004 - 2024 | Toate drepturile rezervate.