Kiteboarding Gokceada

Newsletter:
Kiteboarding Gokceada
Locatii:
Kiteboarding Gokceada

Kiteboarding-ul este sportul care foloseste un zmeu ca mijloc de propulsie. Se poate practica pe iarba, pe zapada, pe plaja sau pe apa.

Totusi, inainte de a-ti scoate echipamentul si de a te avanta cu toata forta pe apa, asigura-te ca nu este interzisa practicarea kiteboarding-ului in zona respectiva.

E o placere sa te dai cu zmeul pe apa! Poti incerca sa faci oricate sarituri iti pofteste inima fara teama ca vei cadea si iti vei rupe oasele. In cel mai rau caz te alegi cu o baie care, in zilele foarte calduroase, poate fi chiar binevenita.

In ultima perioada, kiting-ul a inceput sa fie practicat si la noi in tara si cucereste tot mai multi adepti. In prezent nu cred ca sunt mai mult de 50 de kiteri in Romania, insa sunt convins ca intr-un viitor foarte apropiat acest sport va avea o larga raspandire si la noi in tara. Vrei sa fii unul dintre ei?

Acest sport ofera satisfactii imense insa poate fi si extrem de periculos daca este practicat fara o pregatire minima teoretica si practica. Sfatul meu este sa apelati la serviciile unei scoli de kiting. Este mai ieftin sa platesti un curs de initiere in kiting decat  un doctor.

Inscrieri curs kitesurfing septembrie 2009 Gokceada TURCIA
7 ZILE CURS + CAZARE(inclus mic dejun)= 490 €.

Nu mai lipsea decat spotul de kite usor accesibil cu masina. L-am gasit in Turcia la o distanta de 670 km de Bucuresti. Gokceada -IMBROS-  Insula Vantului are un nume predestinat pentru practicarea kitesurfingului.

Avand toate atuurile in mana nu mai ramane decat sa spuneti Da kite-lui si Nu monotoniei!

Detalii acces Gokceada:
Se poate merge cu masina personala pana la Eceabat (Canakkale). Mai exact trecerea pe insula se face cu feribotul din KabaTepe. Pret / masina = 10€

Programul zilnic al feribotului este urmatorul:
Kabatepe -Gokceada 8:30; 11:30; 14:30; 17:30; 20:30
Gokceada -Kabatepe 7:00; 10:00; 13:00; 16:00; 19:00

Pentru kite exista in partea de SE a insulei o prelungire cu un golf imens unde predominant vantul bate - on shore pefect pentru kitesurf iar pe partea de off shore este animat de widsurferi. Pe harta apare o localitate mica -Aydincik.

Variante cazare in Gokceada:
Cazare la ADA Hotel www.ada-otel.com . Conditii foarte bune , este dat in folosinta doar de anul trecut, aer conditionat in camera, mic dejun inclus.
Cazare la Gokce Otel. Este amplasat foarte aproape de Ada Hotel, conditii normale, mic dejun inclus.

calendar
captcha image Reincarca imaginea
Introduceti codul din imaginea de mai sus
Copywright © Antique Design 2004 - 2021 | Toate drepturile rezervate.