Barajul Vidraru

Newsletter:
- Barajul Vidraru
  • |


Cea mai noua instalatie de bungee jumping este cea de la barajul Vidraru, cu o inaltime de 166 m. Barajul Vidraru a fost construit prin 1965 si a ocupat la vremea aceea locul 5 in Europa pentru dimensiunile sale impresionante.

Daca nu ar fi fost  barajul cu cei 166,6 metri inaltime, peisajele ar fi fost cu siguranta mai putin atragatoare pentru ca nu am fi putut avea o panorama atat de clara a  imprejurimilor. Peretele barajului te face sa crezi ca il vei atinge in timpul saltului, desi distanta fata de el este de minim 5 metri. Este locul celor curajosi iar curajul nu tine intotdeauna de sex.

Este locul unde “tehnologia” si natura parca colaboreaza oferind turistilor atat o imagine indepartata a muntilor Fagaras, cat si o imagine mai  apropiata  a stancilor care vegheaza si se oglindesc in lacul ametitor si cristalin.

Saltul in gol este o reactie la care mintea se va opune permanent. Este o lupta care se da cu tine insuti. Daca invingi vei gusta din cupa victoriei si te vei simti un alt om, un nou nascut care poate lua viata de la capat. Nu asta vrem cu totii? Tu vrei?

Foloseste formularul si fa o rezervare acum!

 

calendar
captcha image Reincarca imaginea
Introduceti codul din imaginea de mai sus
Copywright © Antique Design 2004 - 2019 | Toate drepturile rezervate.