circuit fagaras

Newsletter:
Circuit Fagaras
Circuit Fagaras
mai multe fotografii:  1   2 

Muntii Fagaras se preteaza pentru ture de munte de nivel mediu spre dur presarate cu diferite obstacole naturale inclusiv un canion superb cu sarituri in apa si coborari pe topogane!

Locatie de intalnire

Porumbacu de Sus, ora 19-20.Vom lasa masinile voastre pe loc si ne vom deplasa impreuna la Balea Lac.

Cazare

Vineri noaptea dormim la Balea Lac, cu trei opţiuni:
- Cabana Balea Lac, conditii bune de confort, costuri pe masura (90 ron/noapte aprox) http://www.cabanabalealac.ro/Oferta.10.0.html
- Cabana Paltinu, proaspat renovata, costuri usor peste cele de mai sus http://www.balea-turism.ro/index.htm - Refugiul Salvamont, conditii de turisti nepretentiosi, adica priciuri si sobe cu lemne
(25 ron/noapte)
Masa de seara va fi la una dintre cabane, pentru cei care ajung în timp util (orele 22).
Sambata seara ne cazam la cabana Negoiu, în conditii relativ modeste - de cabana alpina (50 ron/noapte).

Program

Sambata dimineata plecam spre Negoiu la pas lejer, traversam Paltinu, Laitel, coboram la refugiul Caltun si urcam apoi pe Negoiu (2535 m!).
In functie de vreme si de cum ne simtim, urcam varful pe Strunga Dracului, pe Strunga Doamnei sau il ocolim prin Strunga Ciobanului.
De pe varf coboram pe la Acul Cleopatrei sau, daca ne-am luat vitaminele de dimineata, traversam Custura Saratii ÅŸi coboram spre cabana pe muchia Serbotei.
Traseul are 8-9 ore la pas relaxat si se incheie cu o seara de cabana.

Duminica coboram în valea Porumbacului (1 ora) ÅŸi ne regrupam la masina cu care ne recuperam vehiculele proprii din Porumbacu de Sus.
Tot duminica va propunem sa parcurgem impreuna un sector de canion spectaculos, care presupune sarituri in apa ÅŸi cateva tobogane! Evident, cu echipament de neopren, casca, vesta flotanta, etc..
Durează aproximativ 2 ore.

Daca credeti ca nu merita sa pierdeti weekend-ul prin casa si aerul curat va face bine, faceti o rezervare folosind formularul din site!

Copywright © Antique Design 2004 - 2024 | Toate drepturile rezervate.