Oana Gaspar - Ceramica SA despre TeamBuilding

Newsletter:
Oana Gaspar - Ceramica SA

Referitor la activitatile de team building cu dl. Dan, a fost totul perfect! O experienta pe care cu siguranta nu o vom uita curand! Extrem de bine organizat programul, foarte atent el cu tot ce se intampla in cadrul grupului , receptiv la cerintele noastre, ne-a transmis tuturor un sentiment de siguranta care ne-a facut sa ne bucuram de intreaga activitate fara griji. Mai bine spus am simtit ca a preluat el toate grijile noastre si ne-a lasat pe noi doar sa ne bucuram si sa ne relaxam! Am avut sansa sa fiu in masina si in barca pe care le-a condus chiar el si cred ca prezenta lui a adus un plus intregii experiente; a vorbit cu noi si pe drum si in apa, ne-a explicat tot ce se intampla si in apa si in masina; nu stiu de unde a mai avut energie sa glumeasca cu noi (stiu ca era foarte obosit). Ii multumim mult ca a facut un efort pentru a fi alaturi de noi Vineri, ne spunea ca avea o alta obligatie deja cu un grup de nemti.

Rarfting-ul a fost o experienta noua pentru mai toata lumea; unele barci s-au mai blocat, au muncit mai mult sa iasa, in cea in care am fost eu (si in care Dan era carmaci) a fost o experienta mai “putin agitata”, dar per total a fost foarte frumoasa! Am discutat si ieri cu colegii mei de la sediu si cu cei din terioriu si unii chiar planuiesc sa mearga din nou cat de curand! Partea de off-road a inceput cu o usoara nemultumire din partea colegilor pentru ca am mers destul de mult pe asfalt si prin padure pana la zonele mai dificile si spectaculoase, insa cand am ajuns sus pe platou la Lacul Vulturilor ne-am dat seama ca a meritat tot drumul. Au fost si cateva demonstratii care ne-au taiat rasuflarea si care ne-au impresionat cu adevarat. Pentru toti a fost o experienta unica, foarte frumoasa, care ne-a scos din cotidian! Felicitari d-lui Dan pentru ca face cu o pasiune molipsitoare toate aceste activitati si pentru ca reuseste sa faca evenimentele de acest fel accesibile si cel mai important sigure unor persoane care isi petrec multe ore la birou si care nu sunt familizarizati cu astfel de activitati/sporturi!

Ii spuneam si lui ca aveti un client multumim in noi si care va va recomanda cu caldura mai departe! Sper sa avem posibiliatea de a colabora si in viitor, chiar daca eu nu voi mai fi parte din echipa Brikston de la Iasi voi pastra contactul Dumneavoastra si as vrea sa ni-l transmiteti si pe cel al d-lui Dan pentru o posibila colaborare.

 

Multumesc inca o data in numele intregii echipe BRIKSTON pentru o experienta de neuitat!

Copywright © Antique Design 2004 - 2024 | Toate drepturile rezervate.